БІЛЕТ № 1
1. Основи речовини харчових продуктів (вуглеводи, білки, жири, вітаміни)
2. Особиста гігієна працівників харчування
БІЛЕТ № 2
1. Яке має значення температура та вологість для зберігання харчових продуктів
2. Порядок нанесення оздоблення
БІЛЕТ № 3
1. Методи підготовки сировини до виробництва
2. Технологія приготування тістечок
БІЛЕТ № 4
1. Основна сировина для кондитерських виробів
2. Види бездріжджового тіста
БІЛЕТ № 5
1. Допоміжна речовина для кондитерських виробів
2. Способи розпушування тіста
БІЛЕТ № 6
1. Види та значення теплової обробки
2. Характеристика дріжджового тіста (опарне, безопарне)
БІЛЕТ №7
1. Консервування продуктів, їх значення для виробництва
2. Асортимент і класифікація тортів і тістечок (розміри, форма)
БІЛЕТ № 8
1. Види оздоблювальних напівфабрикатів, їх характер
...
Читать дальше »