Главная » 2015 » Январь » 13
БІЛЕТ № 1
1. Основи речовини харчових продуктів (вуглеводи, білки, жири, вітаміни)
2. Особиста гігієна працівників харчування

БІЛЕТ № 2
1. Яке має значення температура та вологість для зберігання харчових продуктів
2. Порядок нанесення оздоблення

БІЛЕТ № 3
1. Методи підготовки сировини до виробництва
2. Технологія приготування тістечок

БІЛЕТ № 4
1. Основна сировина для кондитерських виробів
2. Види бездріжджового тіста

БІЛЕТ № 5
1. Допоміжна речовина для кондитерських виробів
2. Способи розпушування тіста

БІЛЕТ № 6
1. Види та значення теплової обробки
2. Характеристика дріжджового тіста (опарне, безопарне)

БІЛЕТ №7
1. Консервування продуктів, їх значення для виробництва
2. Асортимент і класифікація тортів і тістечок (розміри, форма)

БІЛЕТ № 8
1. Види оздоблювальних напівфабрикатів, їх характер ... Читать дальше »
Просмотров: 430 | Добавил: m_vel | Дата: 13 Января 2015 | Комментарии (2)