Главная » 2015 Январь 13 » БИЛЕТЫ НА ЭКЗАМЕН
19:52 БИЛЕТЫ НА ЭКЗАМЕН |
БІЛЕТ № 1 1. Основи речовини харчових продуктів (вуглеводи, білки, жири, вітаміни) 2. Особиста гігієна працівників харчування БІЛЕТ № 2 1. Яке має значення температура та вологість для зберігання харчових продуктів 2. Порядок нанесення оздоблення БІЛЕТ № 3 1. Методи підготовки сировини до виробництва 2. Технологія приготування тістечок БІЛЕТ № 4 1. Основна сировина для кондитерських виробів 2. Види бездріжджового тіста БІЛЕТ № 5 1. Допоміжна речовина для кондитерських виробів 2. Способи розпушування тіста БІЛЕТ № 6 1. Види та значення теплової обробки 2. Характеристика дріжджового тіста (опарне, безопарне) БІЛЕТ №7 1. Консервування продуктів, їх значення для виробництва 2. Асортимент і класифікація тортів і тістечок (розміри, форма) БІЛЕТ № 8 1. Види оздоблювальних напівфабрикатів, їх характеристика (желе, помади, крем, сиропи, посипки) 2. Технологія приготування дріжджового тіста БІЛЕТ № 9 1. Класифікація тіста, їх характеристика 2. Технологія приготування бездріжджового тіста БІЛЕТ № 10 1. Організація робочого місця кондитера 2. Види кремів БІЛЕТ № 11 1. Умови та термін зберігання кондитерських виробів 2. Порядок нанесення оздоблення БІЛЕТ № 12 1. Яке має значення температура та вологість для зберігання харчових продуктів 2. Види кремів |
|
Всего комментариев: 2 | |
| |