Главная » 2015 » Январь » 13 » БИЛЕТЫ НА ЭКЗАМЕН
19:52
БИЛЕТЫ НА ЭКЗАМЕН
БІЛЕТ № 1
1. Основи речовини харчових продуктів (вуглеводи, білки, жири, вітаміни)
2. Особиста гігієна працівників харчування

БІЛЕТ № 2
1. Яке має значення температура та вологість для зберігання харчових продуктів
2. Порядок нанесення оздоблення

БІЛЕТ № 3
1. Методи підготовки сировини до виробництва
2. Технологія приготування тістечок

БІЛЕТ № 4
1. Основна сировина для кондитерських виробів
2. Види бездріжджового тіста

БІЛЕТ № 5
1. Допоміжна речовина для кондитерських виробів
2. Способи розпушування тіста

БІЛЕТ № 6
1. Види та значення теплової обробки
2. Характеристика дріжджового тіста (опарне, безопарне)

БІЛЕТ №7
1. Консервування продуктів, їх значення для виробництва
2. Асортимент і класифікація тортів і тістечок (розміри, форма)

БІЛЕТ № 8
1. Види оздоблювальних напівфабрикатів, їх характеристика (желе, помади, крем, сиропи, посипки)
2. Технологія приготування дріжджового тіста

БІЛЕТ № 9
1. Класифікація тіста, їх характеристика
2. Технологія приготування бездріжджового тіста

БІЛЕТ № 10
1. Організація робочого місця кондитера
2. Види кремів

БІЛЕТ № 11
1. Умови та термін зберігання кондитерських виробів
2. Порядок нанесення оздоблення

БІЛЕТ № 12
1. Яке має значення температура та вологість для зберігання харчових продуктів
2. Види кремів
Просмотров: 430 | Добавил: m_vel | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
avatar
0
1 Ируся • 20:21, 13 Января 2015
Ух-ты! Здорово! Спасибо, Лерусик! exclaim
avatar
2 m_vel • 20:53, 15 Января 2015
biggrin
avatar